Βιβλιοθήκη δεν σημαίνει για μας, βιβλίο στο ράφι.

Βιβλιοθήκη σημαίνει πώς να κάνει τη ζωή των συνανθρώπων μας,

πιο όμορφη, καλύτερη και ευχάριστη!


Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

Η Αίθουσα Διαλέξεων - Συναυλιών της Βιβλιοθήκης

4/12/16

Καλώς ήλθατε Χριστούγεννα! Χρόνια Πολλά!.-

 
 
 


   Μέσα σε μία  ιδιαίτερα φιλική και  ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-συνάντηση μελών και φίλων  του Συλλόγου Κεφαλλήνων & Ιθακησίων, μελών της Ιονίου Βιβλιοθήκης,  η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας για το καθιερωμένο  Χριστουγεννιάτικο τσάι  την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιονίου Βιβλιοθήκης.  
    Η συμμετοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και εγκάρδια και γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα.
   Ο Σύλλογος πρόσφερε τσάι, χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά και αλμυρά που τα έφτιαξαν με μεράκι και αγάπη οι φίλες του συλλόγου:
η κα Καίτη Γκόγκου,  η κα  Άννα Καραγκούνη,   η κα Κούλα Τρακαδά,  η κα Αγγελική Ευαγγελίου-Καβαλιεράτου, η κα  ΡοζΜαρί Βερέττα, η κα Γιώτα Νικολάτου,  ο κ. Κώστας & η κα Σούλα Ψύχα, η κα Τώνια Κωστοπούλου Θεοδωρακοπούλου, οι  κες Δανάη & Ξένη  Μεσσάρη, η κα Τούλα Κόκκινου, η κα Ελένη Κουσουλού, η κα Μάρω Μουζάλα,   η κα  Γωγώ Παπαφράγκου  που είχε και την επιμέλεια των τραγουδιών και η κα Νόνη Λάφη που είχε και την επιμέλεια της οργάνωσης της εκδήλωσης.
    Προς το τέλος της εκδήλωσης το γλέντι άρχισε να ανεβαίνει και με  χορό και τραγούδι έκλεισε η ζεστή ατμόσφαιρα της εκδήλωσης και άνοιξαν οι πόρτες για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τις Άγιες και χαρμόσυνες ημέρες που έρχονται.
    Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, καθώς και όλο τον κόσμο που αυθόρμητα δίνει το παρών του σε κάθε κάλεσμά του. Ο κάθε ένας χωριστά αποτελεί ένα σημαντικό κρίκο     μιας μεγάλης πνευματικής αλυσίδας της πόλης μας.      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ
σας περιμένει

• 11.000 τίτλοι βιβλίων

• Παιδικό και εφηβικό τμήμα

• Ξενόγλωσσο τμήμα

• Δανεισμοί

• Αναγνωστήριο

• Σκάκι

Οι υπηρεσίες της προσφέρονται δωρεάν.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στην καρδιά του Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από την Φανερωμένη)